Code Showroom
 

Apartman – Hangya utca

Ennél a belső kétszintes penthouse lakásnál elsősorban a változó belmagasság és a hagyományos tetőtér-jelleg jelentett kihívást munkatársaink számára, de mivel a fiatal tulajdonosok szabad kezet adtak a teljeskörű belsőépítészeti tervezés során, így a látszólagos hátrányokat a lakás különlegességeivé formáltuk. Ezek közül a hálószoba üvegfala a leglátványosabb megoldás: azáltal, hogy az eredetileg itt elhelyezett falat átütöttük, a szoba megnyílt a panoráma felé, és az egész lakás jóval szellősebb, áttekinthetőbb, légiesebb lett. A megbízók az enteriőr többi részében is kifejezetten nyitottak voltak a progresszív, ugyanakkor kortalan designmegoldásokra, így egyedi anyagokat, burkolatként például fémfelületeket, műgyanta padlót és díszítővakolatokat alkalmaztunk. Egyedi megoldás a perforált fém lépcső is, mely a lakás még több pontjáról engedi érvényesülni a látványos panorámát.

Tervező

Kovacsics Miklós

Alapterület

180 m2

Tervezés éve

2018

Category

Szolgaltatasok