Code Showroom
 

Minotti 2020 kollekció

Büszkék vagyunk rá, hogy Magyarországon kizárólagos jelleggel képviselhetjük a Minotti márkát – ez a brand ugyanis alapítása, 1948 óta egyet jelent a „Made in Italy” kifejezéssel. A Minotti bútorait tökéletes minőség, klasszikus vonalak és kifinomult részletek jellemzik, valamint a hagyományos formavilág és a kortárs ízlésnek megfelelő, modern stílus hibátlan arányérzékkel történő elegyítése. A Minotti termékek olyan időtlen szépségű, kézműves minőségben készülő darabok, melyek évtizedekig otthonunk díszei lehetnek – és amelyek hazánkban kizárólag a Code Showroomnál elérhetők.

 

A megszokottól eltérően idén az év derekán: július közepén mutatta be idei újdonságait a világ egyik legnépszerűbb luxus bútormárkája, a Minotti. A kollekción ezúttal is könnyen felismerhetők a márka legfontosabb stílusjegyei: a modern, letisztult stílus, a kárpitozott felületek művészi igényű kivitelezése, valamint a kényelmi és ergonómiai szempontokra való, tudatos odafigyelés. Az idei kollekció ugyanakkor minden korábbinál összehangoltabb, aminek köszönhetően szinte végtelen számú kombinációs lehetőséget kínál otthonunk berendezésére. A kollekció négy, rendkívül sokoldalú ülőbútor-modellre épül, melyeket számos fotel, asztal és tárolóbútor egészít ki – a moduláris Connery, a kézműves kidolgozottságú Blazer, a hetvenes évek egy ikonikus darabját újjáélesztő Mattia, valamint a könnyed és légies Torii.

 

Évről évre meghatározóbb belsőépítészeti trend a kül- és belterek egybeolvadása: a hatalmas teraszokon, kertekben már éppen olyan kényelmes bútorokon időzhetünk, mint odabent – köszönhetően a speciális anyagoknak és felületeknek, melyek kiválóan ellenállnak az időjárás viszontagságainak. A Minotti kínálatában több modell elérhető kül- és beltéri változatban is, így egyáltalán nem kell kompromisszumot kötnünk, ha teraszunkat, kertünket a belső térrel azonos stílusban, minőségben, hangulatban szeretnénk berendezni. Az olyan népszerű bestsellerek mellé, mint a Cesar lerakóasztal vagy a Tape bútorsorozat, idén két újdonságot is kínál a Minotti: a Daiki és a Fynn foteleket, melyek kül- és beltéri változatban is elérhetők.

 

A Minotti 2020-as kollekciójának kültéri darabjai legalább akkora odafigyeléssel készültek el, mint a beltéri bútorok. Ahogyan a teraszok és kertek egyre inkább életterünk kiemelt részeivé válnak, úgy lesznek egyre kényelmesebbek, elegánsabbak a kültéri bútorok is. A kültéri újdonságok közül a Sunray kollekció tartalmazza a legtöbb elemet: a kanapétól a napozóágyakig, lerakóasztaloktól a padokig számos darabból összeállíthatjuk teraszunk, kertünk, vagy akár egy teljes szállodai pihenőzóna bútorzatát. A Fynn Outdoor, Daiki Outdoor és Terrace fotelek, illetve asztalok pedig abban lehetnek segítségünkre, hogy minél kellemesebb legyen a hosszú nyári vacsorákon töltött idő.

Category

magazin