Code Showroom
 

Új helyszínen a Code Showroom

Elköltöztünk: novembertől a Szabadság tér egyik legimpozánsabb műemlék épületében, összesen 1400 m2-en várjuk a belsőépítészet és a design rajongóit.

 

Antonio Lupi, Arclinea, Cassina, Minotti, B&B Italia, Knoll, Maxalto, Porro – csak néhány azon világmárkák közül, melyek népszerű designbútorait hazánkban a Code Showroom forgalmazza. A bemutatótermünk által képviselt márkák, illetve termékek listája már eddig is igen hosszú volt, de még tovább bővült a Code Showroom új helyszínre történő költözésével, ahol a legnépszerűbb brandek önálló enteriőrökben, shop-in-shop rendszerben kerülnek bemutatásra – az Arclinea esetében például három bemutató-konyhával, melyek a jövőben különböző rendezvények, bemutatók helyszínei lesznek.

 

Az új bemutatóterem belsőépítészeti kialakítása a Code tervezőcsapatát dicséri. A három szinten bemutatásra kerülő, többszáz bútor, kiegészítő, lámpatest és ezzel egyidőben a számos forgalmazott márka összehangolása komoly tervezői munkát igényelt, ami természetesen nem új munkatársaink számára. Az elmúlt években ugyanis a designbútorok és -kiegészítők forgalmazása mellett a Code Showroom által nyújtott szolgáltatások listája újabb tevékenységekkel bővült: megrendelőink igényei alapján vállaljuk magánlakások, családi házak, irodák, üzletek, sőt, akár nagyobb léptékű terek teljeskörű belsőépítészeti kialakítását is.
A szolgáltatások köréből egyéni igényei szerint választhatnak ügyfeleink, így lehetőség van stíluskoncepció, belsőépítészeti kiviteli tervek, valósághű látványtervek készíttetésére, tervezői művezetésre, a kivitelezés teljes lebonyolítására és az ingatlan kulcsrakész átadására történő előkészítésére is. A Code Showroom akkor is örömmel áll ügyfelei rendelkezésére, ha például egy teljes lakás vagy akár egy-egy tér kiegészítőkkel történő felöltöztetésére, stylingolására, vagy ingatlan értékesítése előtti home staging-re van szükség. Csapatunk több tucat tervezői referenciával rendelkezik, és a számos magánlakás és családi ház mellett jelenleg is több új építésű luxus társasház, iroda és nyaraló belsőépítészeti tervezésében működünk közre.

 

Az új bemutatóterem három szintjén emellett szeretettel várjuk mindazokat, akik inspirációra vágynak, szeretnének elmélyülni a legújabb designbútor-trendekben, vagy egy-egy stílusos kiegészítőt keresnek otthonukba. A Code Showroom-ban szakmailag magasan képzett és szakmájuk iránt elkötelezett kollégáink állnak az érdeklődők rendelkezésére – jelenleg hétköznaponként 10-18 óra között, akár bejelentkezés nélkül is, személyes konzultációra pedig előzetes időpont-egyeztetést követően biztosítunk lehetőséget.
Keressen bennünket!

 

Code Showroom
1054 Budapest, Aulich utca 1.
+36 1 267 0312, info@codeshowroom.com
www.codeshowroom.com

Category

magazin