Code Showroom
 

VEKOP-1.2.6-20-2020-00595

 

A Code-decode Kft. üzleti kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések

 

A VEKOP-1.2.6-20-2020-00595 azonosítószámú „A Code-Decode Kft. üzleti kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések” elnevezésű Európai Uniós projekt keretében 16 419 737 Ft támogatást nyert el a CODE-DECODE Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság.

 

A Code-Decode Kft. jelen projekt keretében két csapásirányban kíván fejlesztést végrehajtani.

 

A fő irány a showroom új, energetikailag kedvezőbb paraméterezésű belső világítási rendszerének cseréje. A feladatokra a kivitelező kiválasztása folyamatban van. Emellett a munkavállalók és az üzleti partnerek kiszolgálására is alkalmas háttérkonyha egyes berendezéseit szerezzük be.

 

A fejlesztésünk másik iránya az informatikai fejlesztés. Ez tartalmazza az elavult munkaállomások cseréjét, új kapacitások kialakítását. Tervező csapatunkat szeretnénk bővíteni a közeljövőben és fontosnak tartjuk azt is, hogy meglévő munkavállalóink feladataik ellátásához professzionális berendezések álljanak rendelkezésére.

 

A munkavállalók megtartása érdekében egyrészt a munkaállomások, eszközpark fejlesztését tartjuk fontosnak. A megfelelő munkahelyi környezet és légkör már adott volt, erre mindig kiemelt hangsúlyt fektetünk.

A vállalkozás vezetése folyamatosan keresi az új projekteket, üzleti kapcsolati hálónk kiterjedt, így megrendeléseink folyamatosak. Tervezői munkáink számát is növelni kívánjuk, hiszen azt látjuk, hogy van számos olyan megkeresés, mely csak a belsőépítészeti tervezési munkákat igényli.

 

Pályázó neve (konzorciumi vezető) CODE-DECODE Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Projekt címe A Code-decode Kft. üzleti kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések
Szerződés száma VEKOP-1.2.6-20-2020-00595
Támogatás összege (Ft) 16 419 737
Támogatás mértéke (%) 70
A projekt megvalósításának kezdete 2020.08.01.
A projekt fizikai befejezésének határideje 2020.12.31.