Code Showroom
 

Rólunk

A Code Showroom az ország egyik legnagyobb designbútor-bemutatóterme, mely a világ vezető márkáit forgalmazza Budapest belvárosában, közel 1400 négyzetméteres Szabadság téri üzletében.
Magyarországon egyedülálló választékkal rendelkező bemutatótermünkben olyan piacvezető nemzetközi gyártók termékeit mutatjuk be, mint a Minotti, B&B Italia, Maxalto, Porro, Arclinea, Knoll International, Cassina, Antonio Lupi, vagy a Roll&Hill – további közel száz gyártó kínálatával együtt.
A kereskedelmi tevékenység mellett a Code Showroom munkatársai belsőépítészeti tervezéssel, szaktanácsadással, a tervezéstől a kulcsrakész kivitelezésig terjedő komplex szolgáltatással is örömmel állnak az ügyfelek rendelkezésére. Magasan képzett, tapasztalt kreatív csapatunk segít megtervezni ügyfeleink otthonát, nyaralóját, irodáját – a megrendelő stílusának és személyiségének megfelelően.

 

Hisszük, hogy privát tereink, illetve a bennünket körülvevő tárgyak nem csupán falak, burkolatok, bútorok összességei, hanem egyéniségünk hozzáadott értéket képviselő kivetülései. Tereink történeteket mesélnek rólunk, gondolatokat és vágyakat tükröznek, élményeinkről és ízlésünkről tanúskodnak. Ennek jegyében különleges figyelmet fordítunk arra, hogy minden általunk megtervezett belső tér egyedi legyen és minél jobban tükrözze lakója személyiségét. Egy jól megkomponált és kifogástalan minőségű darabokkal berendezett enteriőr egyszerre megnyugtat és inspirál, pontos képet ad tulajdonosáról, és teret biztosít a benne élőknek arra, hogy egyéniségük kibontakozhasson.

 

Vállalkozásunk 25 éves tapasztalata, a számtalan, általunk megálmodott magánlakás, családi ház és más enteriőr, munkatársaink felkészültsége, elhivatottsága és ügyfélközpontúsága, valamint a folyamatosan megújuló és inspirációt nyújtó bemutatótermünk garanciát biztosítanak arra, hogy ügyfeleink a kifogástalan minőségű, kifinomult eleganciát sugárzó designbútorok és a magasfokú szaktudás egy olyan különleges egyvelegével találkoznak a Code Showroomban, amely a maga nemében egyedülálló Magyarországon.

 

Keressen bennünket bizalommal, örömmel állunk rendelkezésére!
a

Szolgáltatások

Bármilyen belsőépítészeti szolgáltatásra van szüksége, tapasztalt és magasan képzett munkatársaink örömmel állnak rendelkezésére! Vállaljuk magánlakások, családi házak, irodák, nyaralók és más terek kialakítását a koncepcióalkotástól, belsőépítészeti kiviteli tervek, valamint fotórealisztikus látványtervek elkészítésétől a kivitelezésig és kulcsrakész átadásáig, de ránk bízhatja az ingatlana eladását megelőző home staging-et, egy-egy helyiség belsőépítészeti újragondolását, interior styling-ot vagy akár nászajándék-lista összeállítását is. Részletekért kérjük, keressen bennünket!

Tovább

Lépjen velünk kapcsolatba!

Munkatársaink örömmel segítenek Önnek, akár egy teljes lakás, ház vagy iroda belsőépítészeti kialakításáról van szó, akár csak néhány bútort vagy kiegészítőt keres otthona berendezéséhez. Szívesen állunk rendelkezésre személyesen és telefonon, illetve emailen, de kapcsolatba léphet velünk az alábbi formula kitöltésével is.